رفتن به محتوای اصلی

برگزاری سومین سمپوزیوم بین المللی مخابرات بی‌سیم نوری و موج میلیمتری غرب آسیا (WASOWC2020)

nopl

این کنفرانس به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۹۹ با حضور شرکت کنندگان از ۱۴ کشور و ۲۶ دانشگاه ‌داخلی و بین المللی به صورت مجازی برگزار شد. میزبانی دوره بعد کنفرانس در سال 2022 میلادی به عهده دانشگاه تبریز خواهد بود. مقالات پذیرفته شده این کنفرانس در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و IEEE نمایه شد.
این کنفرانس با حمایت دانشگاه های معتبر داخلی، وزارتخانه ها، پژوهشگاه ها، سازمان ها و شرکت ها از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه شهید بهشتی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، پژوهشگاه نیرو، سازمان فناوری اطلاعات، مرکز توسعه فناوری های راهبردی، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و شرکت ایرانسل برگزار گردید. همچنین IEEE بخش ایران و ترکیه نیز حمایت خود را از این کنفرانس اعلام کردند.