nopl

برگزاری سومین سمپوزیوم بین المللی مخابرات بی‌سیم نوری و موج میلیمتری غرب آسیا (WASOWC2020)

این کنفرانس به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۹۹ با حضور شرکت کنندگان از ۱۴ کشور و ۲۶ دانشگاه ‌داخلی و بین المللی به صورت مجازی برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی کلیات ثبت اختراع

دوره آموزشی ثبت پتنت از طرف شرکت اندیشه پردازان آوین در سال 1396 توسط آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک تربیت مدرس برگزار شد و طی این دوره آموزشی نکات لازم و ضروری در مورد اهمیت و نقش ثبت اختراعات و شراط صدور گواهی و اهمیت و کاربرد گواهی های ثبت اختراع و تفاوت آن با مقالات علمی به تفصیل بیان شده و همچینین در مورد هزینه ها و امتیازات کانون پتنت ایران برای دانشجویان دارای طرح های نوآورانه صحبت شد.

برگزاری دوره آموزشی استاندارد ISO/IEC 1702

دوره آموزشی استاندارد ایزو 17025 سال 1396 در دانشگاه تربیت مدرس به میزبانی آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک برگزار شد.